VOORWOORD

Voor u heeft u het hoogtepuntenmagazine 2017 van Kenniscentrum Business Innovation. Ik ben dubbeltrots op het resultaat. Ten eerste, omdat het een bijdetijdse digitale uitgave is. Ten tweede, en vooral, omdat we over het afgelopen jaar veel goeds te vertellen hebben.


2017 was het tweede jaar van transitie van het kenniscentrum. We hebben opnieuw hard gewerkt aan de organisatie, de samenwerking binnen de hogeschool, de uitbreiding van ons externe netwerk en de ontwikkeling en uitvoering van onderzoeksprojecten. Aan uitbreiding van onze staf wordt ook gewerkt. We weten steeds beter onze rol te pakken en praktijkgericht onderzoek te programmeren waar studenten, docenten, onderzoekers en werkveld wat aan hebben. Tussen de bedrijven door hebben we ook de BKO-visitatie met voldoende resultaat doorlopen. Sinds begin dit jaar zijn we verhuisd naar de nieuwbouw van de Kralingse Zoom, met dit geweldige uitzicht.


In Rotterdam is trots een tijdelijk fenomeen. Een nieuw jaar is begonnen, we stropen onze mouwen dus weer op. Blijft u ons volgen en doet u met ons mee?


Arjen van Klink

Programmadirecteur Kenniscentrum Business Innovation